logoline

Log in

Wie zijn wij

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst. Wij hebben al ruim ruim 14 jaar ervaring in het geven van kwalitatieve rijlessen in Enschede-Hengelo en omgeving. Bij ons kun je rekenen op een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Iedere leerling krijgt bij ons een rijopleiding op maat, omdat wij weten dat iedere leerling een andere aanpak nodig heeft. 

Autorijschool Uzman is 1 april 2001 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Autorijschool Uzman is een bekende naam in omgeving Enschede en Hengelo. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring, vaak zien we familieleden of vrienden van oud leerlingen terug in onze rijopleiding.

Visie: Onze visie omschrijft zich kort en bondig: Kwaliteit en Maatwerk, met als basis altijd een betrokken en persoonlijke benadering.

Maatwerk: Iedere leerling is anders, dit vraagt om een individuele aanpak. Bij Autorijschool Uzman vinden we maatwerk belangrijk. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor een persoonlijke aanpak. Maatwerk gaat verder dan alleen het aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Maatwerk betekent ook kijken wat een leerling nodig heeft, geen twee mensen zijn gelijk, individuele eigenschappen van mensen kunnen van invloed zijn op het leerproces. Wij zijn getraind dit te herkennen en mee te nemen in de manier van opleiden. Iemand die bijvoorbeeld sterk auto didactisch is zal een andere manier van instructie geven en coachen nodig hebben dan iemand die bijvoorbeeld een concentratieprobleem heeft. 

Waarom autorijschool Uzman?
Rijlessen volgens rijprocedure van het CBR
Rijlessen volgens de aangepaste RIS methode (Rijles In Stappen)

Vaste rij-instructeur met 14 jaar ervaring
Rijlessen ook in avonduren en weekenden
Ook herexamens kunnen snel! (geen onnodig wachten)
Rijlessen vanaf 16½ jaar.
Unieke lesmethodes zoals groepslessen
Wij werken met digitale instructievorderingenkaart.
Vrijblijvende proefles
Rijles in een rookvrije lesauto

De beste begeleiding van het begin tot aan het eind van je rijopleiding
Géén wachttijden, dus je kunt direct beginnen

Wij bieden aan onze leerlingen:

Examen garantie, Beste prijsgarantie, Tevredenheidsgarantie

 

 

Banner 468 x 60 px